Aanpassing in Algemene voorwaarden en Privacy Statement
Overgang en werk
4 maart 2018
VAKANTIE :-)
3 juli 2018
Laat alles zien

Aanpassing in Algemene voorwaarden en Privacy Statement

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Om deze reden zijn de algemene voorwaarden en het privacy statement nog eens goed onder de loep genomen en zijn op enkele punten aangepast door een jurist.
In de bijlage hieronder en op de homepagina onderaan, vind je de actuele versie.
Konsilo neemt de bescherming van persoonsgegevens serieus en draagt zorg voor een goede beveiliging. Voor meer informatie daarover kan u terecht bij Bernadette Kwaks. Bereikbaar per mail op info@konsilo.nl of telefonisch op 06-33594113.

Privacy Statement Konsilo april 2018Algemene Voorwaarden Konsilo april 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *