Loopbaancoach

Samen op zoek naar de beste route

Konsilo werkt voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Bedrijven en organisaties schakelen ons in voor loopbaanvraagstukken, loopbaanonderzoek, outplacement, coaching, duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en re-integratie (tweede spoor).

Particulieren vinden bij Konsilo een betaalbaar én kwalitatief zeer goed aanbod met betrekking tot loopbaanbegeleiding, studiekeuzebegeleiding, testafnames, coaching en e-coaching, sollicitatietraining en sollicitatiebegeleiding.

Door gebruik van een online-dossier en bijvoorbeeld skype kunnen we coaching en e-coaching effectief inzetten, zo nodig aangevuld met testen en methodieken. Op deze wijze krijgt u de juiste tools in handen, om zélf aan het roer te staan van uw eigen loopbaan en ontwikkeling!


Instrumenten die daarbij ingezet kunnen worden:

 

Geen plezier meer in het werk of onvoldoende uitdaging? Iets anders willen doen, maar niet weten wat of hoe dat aan te pakken? Op zoek naar hulp bij het vinden van passende vacatures, of bij het opstellen van een CV of sollicitatiebrief? Spanning tussen de verdeling van werk en zorgtaken? Niet weten wat je na de middelbare school of studie wil gaan doen?

Konsilo helpt verder! Een kennismakingsgesprek kost u niets en is vrijblijvend. Heeft u over deze kennismaking een goed gevoel en wilt u met ons verder, dan geven we u vooraf een duidelijke prijsopgave.